Vacatures

VVN Zwolle biedt u veel mogelijkheden om mee te helpen aan een veiliger verkeer. Natuurlijk kunt u ons financieel steunen door het overmaken van een gift. Maar ook kunt u helpen door uw tijd en kennis beschikbaar te stellen als vrijwilliger. Bij VVN Zwolle zijn nieuwe projecten in ontwikkeling en wij zoeken vrijwillige actieve leden die ons willen helpen bij het organiseren van verkeersactiviteiten.

Wat doet u als vrijwilliger?

Vrijwilligers helpen mee met de organisatie van diverse werkzaamheden, zoals acties op touw zetten, aanpakken van verkeersonveilige situaties en het verbeteren van de verkeersveiligheid in de wijk, het geven van voorlichting op scholen en het meewerken aan de projecten. De activiteiten zijn heel divers en geschikt voor zowel jong als oud en is volledig af te stemmen op uw mogelijkheden zoals, hoeveel tijd u heeft en uw kwaliteiten.

Wat bieden wij u?

VVN Zwolle biedt u leuk, leerzaam en uitdagend werk in uw eigen woongebied. Natuurlijk vergoeden wij gemaakte onkosten en bent u verzekerd gedurende de tijd dat u voor VVN aan het werk bent. Kijk bij vacatures voor vrijwilligerswerk bij VVN Zwolle

Meldt u aan via ons secretariaat: zwolle@vvnregio.nl